ΑΘΗΝΑ
05:45
|
02.05.2024
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας. Σε εξέλιξη ΕΔΕ από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σχολικός εκφοβισμός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς του 7χρονου μαθητή για το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό σχολικού εκφοβισμού (bullying) με θύμα τον γιο τους από μεγαλύτερο μαθητή σε Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

Στο μεταξύ, το περιστατικό διερευνάται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, χθες (12/12) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο σχολείο σύσκεψη παρουσία του προϊσταμένου Α’θμιας Εκπαίδευσης Γ. Πολύζου, της διεύθυνσης του σχολείου, σχολικού ψυχολόγου και κοινωνιολόγου και δόθηκαν κατευθύνσεις για το χειρισμό της υπόθεσης από το σχολείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 7χρονου, σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το παιδί βρέθηκε στο στόχαστρο συμμαθητή από μεγαλύτερη τάξη σε Δημοτικό σχολείο της πόλης. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία μαθητής φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του 7χρονου και ζωγράφισε τα σύμβολα της τρίλιζας στα οπίσθιά του.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Η μητέρα ανακάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε ο γιος της, όταν προσπάθησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο ενώ το παιδί δήλωσε ότι το περιστατικό που έγινε την περασμένη Δευτέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα