ΑΘΗΝΑ
20:00
|
09.05.2024
Το νέο πακέτο των 20 εκ. δολαρίων δεν μπορεί να σώσει το διεφθαρμένο ουκρανικό καθεστώς, τόνισε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να κολλήσουν ακόμα πιο βαθιά, στον βάλτο της ουκρανικής σύγκρουσης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η επίσκεψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις Ηνωμένες Πολιτείες έπεσε στο κενό, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τις αμερικανικές αρχές ότι η Ουκρανία είναι πιο σημαντική από την ασφάλεια των ΗΠΑ, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ, σχολιάζοντας την χθεσινή συνάντηση του Ουκρανού προέδρου με τον Τζο Μπάιντεν και τις επαφές του στο Κογκρέσο.

«Το ταξίδι του Ζελένσκι αποδείχθηκε εντελώς άχρηστο. Η προσπάθεια να υποδειχθεί η Ουκρανία ως πιο σημαντική από την ασφάλεια των ίδιων των ΗΠΑ έπεσε στο κενό. Όλοι έχουν βαρεθεί τον επαίτη του Κιέβου», τόνισε.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρέσβη, οι περαιτέρω αντιρωσικές κυρώσεις και το νέο πακέτο 20 εκ. δολαρίων σε όπλα που υποσχέθηκε η Ουάσιγκτον δεν θα βοηθήσουν το Κίεβο. «Τα όποια βήματα, εναντίον της Ρωσίας, έγιναν σήμερα – συμπεριλαμβανομένων των νέων κυρώσεων και μιας ακόμη παρτίδας εξοπλισμών – είναι άχρηστα. Τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει πια τον Ζελένσκι. Αντίθετα οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να κολλήσουν ακόμα πιο βαθιά, στον βάλτο της ουκρανικής σύγκρουσης» επεσήμανε ο Ρώσος πρέσβης, προσθέτοντας ότι κανένας περιορισμός δεν θα καταφέρει να αλλάξει τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας.

Τα αμερικανικά όπλα για το Κίεβο διαχέονται σε όλον τον πλανήτη από το διεφθαρμένο ουκρανικό καθεστώς, τόνισε η ρωσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, επικαλούμενη τον Ρώσο πρεσβευτή Ανατόλι Αντόνοφ στο κανάλι της στο Telegram.

«Τα θανατηφόρα όπλα που φέρουν την ετικέτα Made in USA αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων θα παρατείνουν μόνο τη σύγκρουση και θα προκαλέσουν πόνο σε χιλιάδες ανθρώπους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι αυτό δεν αφορά μόνο την Ανατολική Ευρώπη, αλλά και άλλες περιοχές του πλανήτη, όπου φτάνουν αυτά τα όπλα «χάρη σε διεφθαρμένους Ουκρανούς αξιωματούχους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός Καΐρου οι αντιπροσωπείες Χαμάς και Ισραήλ

Καναδάς: Τρομοκρατική οργάνωση οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης

Ημέρα της Νίκης: Στιγμιότυπα από την ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν

Επιστολή κοινής πρωτοβουλίας στα αριστερά κόμματα από τον Αλέξη Χαρίτση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα