ΑΘΗΝΑ
13:23
|
03.05.2024
Συγκέντρωση και πορεία στις 11 στην πλατεία Καραϊσκάκη για την ΑΔΕΔΥ, την ίδια ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος για την ΠΟΕΔΗΝ.
Νέα διαμαρτυρία με αφορμή τον προϋπολογισμό του 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στα Δημόσια νοσοκομεία, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τον προϋπολογισμό.

Η στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ είναι προγραμματισμένη από τις 10 το πρωί της Πέμπτης έως τη λήξη του ωραρίου. Θα ακολουθήσει στις 11 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία.

Τα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ είναι οι πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, η επαναφορά των δώρων, η κατάργηση του παγώματος της διετίας, η αύξηση του αφορολόγητου και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας στο Δημόσιο.

Όσον αφορά την ΠΟΕΔΗΝ, η στάση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 15:00. Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων στα νοσοκομεία έχει οριστεί για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ που πραγματοποιεί 24ωρη απεργία, καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11:00 το πρωί, έξω από τα γραφεία της, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Κίνα: Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο Chang’e 6 με προορισμό τη Σελήνη

Βρετανία: Πρώτη μεγάλη νίκη του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του Σούνακ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα