ΑΘΗΝΑ
16:27
|
05.05.2024
Αποχώρησε από την συνάντηση ο «απρόσκλητος» διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ.
Επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, όταν εμφανίστηκε «απρόσκλητος» ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος του Δ.Σ., Χρήστος Λιάπης, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει πως δεν τον αναγνωρίζει «ούτε πρακτικά, ούτε ηθικά», ζητώντας του να αποχωρήσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε σε ανάρτησή του πως ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ενημερωθεί από το επιστημονικό προσωπικό, τους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους συγγενής των θεραπευόμενων για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, με τον πρόεδρο να εμφανίζεται στην διάσκεψη για να πει «το κυβερνητικό ποίημα», δηλαδή πως «όλα πάνε καλά».

«Είμαι εδώ για να σας ακούσω. Με όλη την ειλικρίνεια και την ταπεινοφροσύνη το λέω αυτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι ως κοινωνία είμαστε τόσο καλοί όσο ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής μας και δεν είναι δυνατόν να μην βοηθάμε τους συμπολίτες μας να είναι ισότιμοι πολίτες στην κοινωνία και να τους αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Ανάληψη ευθύνης από την Χεζμπολάχ για πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα