ΑΘΗΝΑ
20:34
|
02.05.2024
Με τα αγαπημένα του θέματα, αυτά της απομάκρυνσης της νεολαίας από την πίστη και των μεταναστών ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Νίκης.
Καταψηφίσει τον προϋπολογισμό η Νίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Νίκη καταψηφίζει τον προϋπολογισμό όπως είναι γραμμένος, τόνισε μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός

Κάνοντας λόγο για «ξαναζεσταμένο φαγητό», όσο αφορά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την οπαδική βία ο κ. Νατσιός αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους οπαδικούς στρατούς, αναφερόμενος και στις αξίες και τα ιδανικά που καλλιεργούν το σχολείο και η οικογένεια, χωρίς να παραλείψει να τονίσει και το -αγαπημένο του- θέμα, της απομάκρυνσης της νεολαίας «από τον αξιακό κώδικα της χριστιανικής πίστης».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην τροπολογία Καιρίδη για το μεταναστευτικό, που προκάλεσε σάλο λόγω και της παρέμβασης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για μια «παγκόσμια εκστρατεία προώθησης της διακίνησης παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα».

Στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νίκης αναφέρθηκε στον κατατεθέντα προϋπολογισμό.

«Δείχνει ότι η κυβέρνηση σκέφτεται και δρα ως τοποτηρητής των ξένων γιατί λείπει το σπουδαίο όραμα», είπε και πρόσθεσε πως «χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει εθνική οικονομία και εθνικό ΑΕΠ».

Ο κ. Νατσιός ζήτησε μέτρα για την προστασία της μητρότητας και αναφέρθηκε στο δημόσιο χρέος της χώρας, λέγοντας πως δεν υπάρχει «μείωση του εξωτερικού δανεισμού.

Εξέφρασε επίσης την διαφωνία του με τα μέτρα αύξησης της εισπραξιμότητας των φόρων που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό, τα χαρακτήρισε οριζόντια και άδικα ιδιαίτερα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. «Όταν το κράτος γίνεται φοροφυγάς τότε και ο πολίτης γίνεται φοροφυγάς» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τέλος είπε πως «δεν υπάρχουν σοβαρά κίνητρα για την επιστροφή των νέων στην πατρίδα τους κάτι που θα επενεργούσε θετικά στο δημογραφικό πρόβλημα αλλά και στην αύξηση των δημοσίων εσόδων». 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Ιρανικές αντιδράσεις για ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τον φόνο έφηβης διαδηλώτριας

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα