ΑΘΗΝΑ
03:11
|
02.05.2024
Οι δύο Λιμενικοί κατηγορούνται, ότι αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν στην αγορά.
Κύκλωμα ναρκωτικών με εμπλεκόμενους δύο αξιωματικούς του Λιμενικού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δέκα συλλήψεις για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά από έρευνες που κράτησαν δύο μήνες.  

Ωστόσο, δύο εκ των συλληφθέντων είναι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του Λιμενικού. Ο ένας εκ των αξιωματικών είναι διοικητής σε καίρια θέση στον Πειραιά στον τομέα των ναρκωτικών.

Οι δύο Λιμενικοί κατηγορούνται πως αφαιρούσαν κατασχεμένες ποσότητες κοκαΐνης από υποθέσεις και τις διακινούσαν στη συνέχεια με άλλους 11 ιδιώτες στην αγορά. Τρεις έγκλειστοι στις φυλακές είναι ανάμεσα στους 11 ιδιώτες του κυκλώματος. 

Οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση του Εσωτερικών Υποθέσεων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 8 κιλά κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, σφαίρες και όπλα οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα με την έρευνα να συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και με την ολοκλήρωση αυτής αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από το Εσωτερικών Υποθέσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα