ΑΘΗΝΑ
00:10
|
22.05.2024
Οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και το υλικό που συγκεντρώθηκε έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα παρέδωσαν οι αρμόδιες αρχές το συγκεντρωμένο από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. υλικό, για την εξιχνίαση του βίαιου θανάτου του Όλιβερ, του 8χρονου χάσκι που βρέθηκε βαριά τραυματισμένο στην αυλή του σπιτιού του στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και το υλικό που συγκεντρώθηκε, το οποίο αποτελείται από φωτογραφίες,μαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικό, έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα το εξετάσει και, σε περίπτωση που χρειαστεί, θα διατάξει νέα έρευνα.

Ενώ οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για επίθεση από αγέλη άγριων ζώων, λόγω της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα ο Όλιβερ, η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του Όλιβερ δηλώνει πως οι ίδιοι έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη στο οπτικοακουστικό υλικό που έφτασε στα χέρια τους και αναμένουν από τις αρχές να φτάσουν στο ίδιο συμπέρασμα.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

Αλβανία: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού

UNRWA: Αναστέλλει τη διανομή τροφίμων στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα