ΑΘΗΝΑ
11:07
|
03.05.2024
Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, κα. Πουλτίδου τόνισε, ότι «η αστυνομία κοιμάται όρθια, καθώς γνωρίζει το όνομα του δράστη».
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποκαλύψεις για την υπόθεση της βάναυσης δολοφονίας του Όλιβερ στην Αράχωβα έκανε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου.

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Focus FM, ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ, κυκλοφορεί ελεύθερος και στην Αράχωβα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι κινδυνεύουν όλοι, τα παιδιά τους και οι ίδιοι.

Όπως υποστήριξε η κα. Πουλτίδου:

«Εάν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω δημόσια το όνομά του. Ξέρουμε ποιος είναι, έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία, η οποία κοιμάται όρθια. Ο κόσμος το έχει τούμπανο στην Αράχωβα κι εμείς κρυφό καμάρι», είπε, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης έχει καλές σχέσεις με εισαγγελείς, πολιτικούς και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την κ. Πουλτίδου, το σκυλάκι χτυπήθηκε άγρια και στη συνέχεια βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Δήλωσε επίσης, ότι από όσα γνωρίζει η Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης Ζώων, υπήρχαν προφανώς μάρτυρες, ενώ τόνισε, ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε και βιάστηκε από άνθρωπο και όχι από άλλα ζώα, όπως προσπαθεί να μας πείσει η αστυνομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλο-παλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα