ΑΘΗΝΑ
13:24
|
17.07.2026
Η αστυνομία αναζητά άλλα δύο άτομα τα οποία φέρεται να συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση μαζί με τους δύο συλληφθέντες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο στις 18 Δεκεμβρίου, κατά την οποία προέκυψε σύγκρουση μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ με περιπολικό, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και τον βαρύ τραυματισμό του δεύτερου.

Ο 17χρονος και ο 20χρονος, που είχαν συλληφθεί μετά από καταδίωξη, οδηγήθηκαν σήμερα στην εισαγγελία Πειραιά, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες στις απολογίες τους ομολόγησαν την πράξη της κλοπής, ωστόσο αρνήθηκαν την εμπλοκή τους και την υπαιτιότητά τους στο τραγικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός.

Η αστυνομία αναζητεί άλλα δύο άτομα τα οποία φέρεται να συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση μαζί με τους δύο συλληφθέντες.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα