ΑΘΗΝΑ
01:46
|
06.05.2024
Αχώριστοι φίλοι, απόλαυσαν τα τελευταία χρόνια παρέα με φροντίδα και στοργή. Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος.
Η Μαρούκα και ο Άρης, αχώριστοι φίλοι έως τον θάνατο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη συγκινητική ιστορία δύο ηλικιωμένων γαϊδουριών, που έφυγαν από τη ζωή σχεδόν ταυτόχρονα, μοιράστηκε η Γαϊδουροχώρα, το κέντρο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που είναι αφιερωμένο στο γαϊδουράκι.

Οι πρωταγωνιστές μας είναι η Μαρούκα και ο Άρης, που τα τελευταία χρόνια ζούσαν μαζί σε καταφύγιο στη Λέσβο και έγιναν αχώριστοι φίλοι, απολαμβάνοντας στα τελευταία χρόνια της ζωής τους λίγη φροντίδα και στοργή.

«Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι. Ο Άρης, πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη. Με φανερή τη βαθιά της θλίψη, έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερεις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της» γράφει η Γαϊδουροχώρα σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

Η συγκινητική ανάρτηση:

Η μικρή τους ιστορία μας συγκλόνισε, γι αυτό και τη μοιραζόμαστε κι ας φέρνει δάκρυα στα μάτια. Η Μαρούκα και ο Άρης ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο καταφύγιο της φίλης Menga Conrad στη Λέσβο (Donkey Center- Lesvos). Δύο γαϊδουράκια που βρήκαν έστω στα γεράματα στοργή και φροντίδα. Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι. Ο Άρης πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη. Με φανερή τη βαθειά της θλίψη έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερεις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της…. Έτσι είναι τα γαϊδουράκια… Κι όσο τα γνωρίζουμε τόσο πιο μικροί νοιώθουμε και πιο αδαείς…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα