ΑΘΗΝΑ
06:19
|
03.05.2024
«Αλήθεια, μετρά κανείς πόσοι πιλότοι έχουν χάσει την ζωή τους σε ακραίου τύπου ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις στο ΝΑΤΟ;».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει «υποκριτικό» το τριήμερο πένθος που κήρυξε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον θάνατο του πιλότου του εκπαιδευτικού αεροπλάνου που κατέπεσε στην Καλαμάτα, τονίζοντας πως το «μισού αιώνα» αεροσκάφος θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη και οι πιλότοι, η δήθεν αφρόκρεμα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποδεικνύεται ότι είναι Αναλώσιμοι.

Το ΓΕΑ ανακοίνωσε το θάνατο του χειριστή του T-2 που συνετρίβη στην Καλαμάτα:

«Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:28, αεροσκάφος τύπου Τ-2E Buckeye της 363 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του, Επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, 40 ετών».

Υπάρχουν όμως δύο λεπτομέρειες.

Στις 28 Αυγούστου του 2018 είχε πέσει πάλι στην Καλαμάτα εκπαιδευτικό Τ-2, με τον κυβερνήτη να χάνει τη ζωή του. Επίσης, Αεροσκάφος «μισού αιώνα» με προβλήματα στους κινητήρες αλλά και στο σύστημα εκτινασσόμενου καθίσματος των χειριστών είναι τα εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2! Τα έχει πει δημόσια ο Αντιπτέραρχος ε.α Αθανάσιος Παπανικολάου σε συνέντευξη του το 2019!  Αλήθεια, μετρά κανείς πόσοι πιλότοι έχουν χάσει την ζωή τους σε ακραίου τύπου ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις στο ΝΑΤΟ;

Γιατί μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να πανηγυρίζει για τους κολοσσιαίους πολεμικούς εξοπλισμούς, με το μεγάλο μερίδιο να πηγαίνει σε RAFALE και F-35, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ελληνο-τουρκικού και η συνεχώς  πιο αναβαθμισμένη πολεμική εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αλλά αυξάνονται ολοένα οι θάνατοι. Και όλοι συνειδητοποιούν ότι είναι Αναλώσιμοι.

Παράλληλα, η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο χρησιμοποιούν κάθε απώλεια Αεροπόρου για να προπαγανδίσουν τον μιλιταρισμό.

Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό και να μην Καταταγεί ως Μισθοφόρος Στρατιώτης στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μεγάλη η ανάγκη της ανασυγκρότησης του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού κινήματος, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα