ΑΘΗΝΑ
14:52
|
02.05.2024
Ο ανήλικος φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια πως: «Αυτό που έκανα είναι κακό, το μετανιώνω σαν πράξη».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 16χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του στα Καλύβια, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ ορίστηκε επιμελητής για να επιβλέπει την πορεία του, όπως προβλέπεται για ανήλικους κατηγορούμενους.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, φέρεται να περιέγραψε, κατά την απολογία του, ακραία περιστατικά βίας κατά του ίδιου και κατά άλλων μελών της οικογένειας του, ενώ εντός της δικογραφίας φαίνεται πως υπάρχει σειρά αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την κακοποίηση του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να δήλωσε στην ανακρίτρια πως: «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου».

Στο πλευρό του βρέθηκαν μαζί με την μητέρα και τον αδερφό του και άλλα άτομα από τον στενό κύκλο του κατηγορούμενου, με σκοπό να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους προς υπεράσπιση του ανήλικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος υποστήριξε πως έδρασε εν βρασμώ, ενώ οι αστυνομικοί αναφέρουν πως χτυπούσε τον πατέρα του χρησιμοποιώντας δύο μαχαίρια και σε βάρος του 16χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα