ΑΘΗΝΑ
03:35
|
18.05.2024
Αύριο Παρασκευή 29/12 στον εισαγγελέα ο 44χρονος Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό μέσα σε μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Αιματηρή συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη (πηγή φωτό: thestival.gr)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αστυνομικός, 32 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή, η οποία σημειώθηκε σε μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο 32χρονος αστυνομικός μαχαιρώθηκε από 44χρονο Νορβηγό, μετά από παρατήρηση που του έκανε ο πρώτος μέσα στο μπαρ, της οδού Κατσιμίδη 10.

Ο ιστότοπος thestival.gr αναφέρει ότι λίγο μετά τις 04:00, ο 44χρονος Νορβηγός διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του και δέχθηκε δυο μαχαιριές, στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα. Άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου.

Ο κουμπάρος του θύματος μεταφέρθηκε με τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για τις πρώτες βοήθειες. Ο δράστης συνελήφθη ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από τους θαμώνες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο αιματηρό επεισόδιο.

Στον εισαγγελέα την Παρασκευή 29/12 ο Νορβηγός υπήκοος

Αύριο 29/12 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 44χρονος, Νορβηγός υπήκοος, που κρατείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού. Ο 44χρονος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Κατά πληροφορίες, ο δράστης ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα. Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., υπέστη τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα