ΑΘΗΝΑ
20:22
|
04.05.2024
Ο 18χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 29/12.
Δολοφονία 16χρονου στη Νέα Σμύρνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο 18χρονος νέος που ομολόγησε, ότι σκότωσε με ένα ψαλίδι τον μικρότερο αδελφό του (16 ετών) στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, ενώ είχε συλληφθεί και για ληστεία.

Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα της Τρίτης (26/12), λίγο μετά τις 19:00, σύμφωνα με τις καταθέσεις, τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν για τα ρούχα τους, συγκεκριμένα για μια μπλούζα.

Αρχικά, αφού ξεκίνησε ο ένας να χτυπά τον άλλον, ο καβγάς κλιμακώθηκε. Ο 18χρονος, πήρε σύμφωνα με πληροφορίες ένα ψαλίδι, που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα, και κυνήγησε τον μικρότερο αδερφό του.

Ο 16χρονος πήγε στο σαλόνι και έκλεισε την πόρτα, προσπαθώντας να κρυφτεί. Ο αδερφός του όμως άνοιξε την διαχωριστική πόρτα του σαλονιού και με το ψαλίδι που κρατούσε φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 16χρονο στον θώρακα. Στο σπίτι, βρισκόταν επίσης η μητέρα των δύο αγοριών, η γιαγιά τους και η κοπέλα του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Η κοπέλα του 18χρονου κάλεσε το ΕΚΑΒ και ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο «Λαϊκό» νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το ψαλίδι με την μαύρη και κόκκινη λαβή, με το οποίο ο 18χρονος είχε τραυματίσει θανάσιμα τον μικρότερο αδερφό του.

Προθεσμία για την Παρασκευή 29/12

Ο 18χρονος οδηγήθηκε χθες (27/12) το μεσημέρι στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Ο κατηγορούμενος, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα