ΑΘΗΝΑ
10:34
|
30.04.2024
Ο νέος Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια, τονίζοντας ότι «Ο Δήμος Αθηναίων ξαναγυρίζει στις γειτονιές».
Ορκίστηκε ο Χάρης Δούκας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρουσία πλήθους πολιτών και όχι μόνο ορκίστηκε νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας.

«Η ζωή στην Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει» υπογράμμισε στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, θέλοντας να «να σηματοδοτήσουμε την θέληση μας για μια Αθήνα πράσινη καθαρή και δημιουργική για όλους».

«Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έξω από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες. Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Αναγκαία συνθήκη η συμμετοχή των πολιτών» συμπλήρωσε. 

«Ο Δήμος Αθηναίων ξαναγυρίζει στις γειτονιές» υπογράμμισε ο νέος Δήμαρχος.

«Αποδείξατε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η ψήφος των Αθηναίων υπογραφή σε κοινωνικό συμβόλαιο τιμής. Ξέρουμε πως η ζωή είναι δύσκολη σε αυτή τη σπουδαία πόλη. Με ενοχλεί όσο και εσάς» είπε μεταξύ άλλων καλώντας τους πολίτες, τους εργαζόμενους στον δήμο και την κυβέρνηση να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.

Το «παρών» στην τελετή ορκωμοσίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, τον οποίο υποδέχθηκαν οι πολίτες με αποδοκιμασίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αφγανιστάν: Έξι νεκροί από επίθεση σε τέμενος

Επιστροφή πινακίδων ενόψει Πάσχα

Καρυστιανού για Μάτι: «Μαύρη μέρα για τη δικαιοσύνη»

Λήγει σήμερα η προθεσμία για διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα