ΑΘΗΝΑ
18:51
|
21.05.2024
Μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών, έστειλε ευχές μόνο στον Βίκτορ Όρμπαν και τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αλλά και στους πρώην Σαρκοζί και Σρέντερ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έστειλε χαιρετισμούς σε ηγέτες μη φιλικών κρατών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο μόνο νυν –και δύο πρώην- ηγέτες ευρωπαϊκών κρατών ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν τις εορταστικές ευχές του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο TASS, ευχές για καλή χρονιά από τη Μόσχα έλαβαν ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο Ρώσος πρόεδρος, όπως αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, πρόεδρος έστειλε επίσης ευχές στον Πάπα Φραγκίσκο και σε ορισμένους πρώην ξένους ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε επίσης εγκάρδια μηνύματα στους ηγέτες της Κίνας, της Ινδίας, του Βιετνάμ, του Λάος, της Βολιβίας, της Βραζιλίας, της Βενεζουέλας, της Κούβας, της Νικαράγουας, της Συρίας, της Τουρκίας και της Νότιας Αφρικής, όπως και στους ηγέτες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, με εξαίρεση τη Μολδαβία, καθώς και στην Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έστειλε χαιρετισμούς σε ηγέτες μη φιλικών κρατών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Στρατιωτική άσκηση με τακτικά πυρηνικά όπλα

Διχογνωμίες για την πρόταση του εισαγγελέα του ΔΠΔ κατά Ισραήλ και Χαμάς

Νέα Καληδονία: «Εύθραυστη» ηρεμία και αποχώρηση Νεοζηλανδών και Αυστραλών

Η Αραβική Σύνοδος μεταξύ γεγονότων και απαραίτητων δικαιωμάτων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα