ΑΘΗΝΑ
13:45
|
27.04.2024
Η μαθήτρια νοσηλεύεται διασωληνωμένη από τις 10 Δεκεμβρίου στην ΜΕΘ του Βενιζέλιου Νοσοκομείου, μετά από ανακοπή που υπέστη λόγω αλλεργικού σοκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την πορεία της υγείας της 17χρονης μαθήτριας, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Αμμουδάρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν κατανάλωσε γαλακτοκομικό προϊόν κατά την διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούταν.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλου Νοσοκομείου, Ανέστη Κιούλπαλη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν την εγκεφαλική της λειτουργία ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς έδειξαν ότι η μαθήτρια είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται διασωληνωμένη από τις 10 Δεκεμβρίου στην ΜΕΘ του Βενιζέλιου Νοσοκομείου, μετά από ανακοπή που υπέστη λόγω του αλλεργικού σοκ. Σε προηγούμενη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού, ο διευθυντής της ΜΕΘ, φαινόταν πως η 17χρονη είχε υποστεί βαριές εγκεφαλικές βλάβες.

Για την κατάσταση της νεαρής μαθήτριας έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς της.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα