ΑΘΗΝΑ
12:27
|
28.04.2024
12 πυραύλους απέκρουσε σήμερα το πρωί η τοπική αεράμυνα. Καταρρίφθηκε ουκρανικός πύραυλος και στην Κριμαία.
Παραμονές της Πρωτοχρονιάς έχασαν τη ζωή τους 14 πολίτες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έξι πυραύλους Tochka-U και έξι Olkha πάνω από την περιοχή του Μπέλγκοροντ, όπου παραμονές της Πρωτοχρονιάς έχασαν τη ζωή τους 14 πολίτες, αναχαίτισαν οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Σήμερα το πρωί, 3 Ιανουαρίου, μια ακόμα απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση σε εγκαταστάσεις στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέτυχε. Έξι πύραυλοι Tochka-U και έξι Olkha MLRS καταστράφηκαν πάνω από την περιοχή του Μπέλγκοροντ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Οι ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή είναι διαρκείς, καθώς χθες, Τρίτη το βράδυ, το υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως καταρρίφθηκαν 9 ουκρανικοί πύραυλοι στην ίδια ρωσική περιφέρεια, ενώ νωρίτερα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 11 τραυματίστηκαν, εξαιτίας τεσσάρων ακόμα πυραυλικών επιθέσεων στην περιοχή.

Παράλληλα, η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε ουκρανικό πύραυλο πάνω από τη Σεβαστούπολη, κύρια βάση του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη χερσόνησο της Κριμαίας, χωρίς να αναφερθούν θύματα ή ζημιές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα