ΑΘΗΝΑ
03:01
|
05.05.2024
Ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος ενώ επανέλαβε όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς περί ακραίας βίας που βίωνε η οικογένεια από τον πατέρα του.
Δικαστήρια Ευελπίδων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη φυλακή ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι του πατέρα του, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ,στο διαμέρισμα της οικογένειας, στο Περιστέρι. Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον κατηγορούμενο προφυλακιστέο μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία φέρεται ενώπιον του ανακριτή να δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα ενώ επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς περί ακραίας βίας που βίωνε η οικογένεια από τον πατέρα.

Για το μοιραίο βράδυ ο κατηγορούμενος φαίνεται να ισχυρίζεται πως ο πατέρας του ήταν μεθυσμένος,τον χτύπησε και ότι ο ίδιος φοβούμενος μήπως το θύμα στραφεί για άλλη μία φορά σε βάρος της μητέρας του ,πήρε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα με πρόθεση όχι να τον σκοτώσει αλλά να τον σταματήσει.

Τους ισχυρισμούς του γιου της για κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος φαίνεται να επιβεβαιώνει και η μητέρα, η οποία έχει υποστηρίξει πως ο άνδρας της ήταν βίαιος απέναντι στην ίδια αλλά και στα παιδιά τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα