ΑΘΗΝΑ
20:28
|
28.04.2024
Στον 39χρονο σύντροφο της εγκύου που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά και σε έναν φίλο του κατέληξε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.
Μητέρα ενός ακόμα παιδιού το θύμα της πρώτης γυναικοκτονίας του 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από κοινού φαίνεται πως δολοφόνησαν τη 41χρονη έγκυο από την Θεσσαλονίκη, ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες της πρώτης γυναικοκτονίας του 2024, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., αφού ακινητοποίησαν τη γυναίκα, στο διαμέρισμά όπου διέμενε με τον 39χρονο στην περιοχή της Καλαμαριάς, την τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν το άψυχο σώμα της σε δύσβατη δασική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου και εντοπίστηκε, χθες Δευτέρα.

Το έγκλημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τελέστηκε την Πρωτοχρονιά. Οι δράστες φέρονται να μετέφεραν το πτώμα με το αυτοκίνητο του 34χρονου, ο οποίος οι πληροφορίες λένε πως ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε μόνο στην προσπάθεια του συντρόφου του θύματος να εξαφανίσει τη σορό, ενώ, επιπλέον, αφαίρεσαν από την κατοχή της το ποσό των 80 ευρώ.

Ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος εμφανιζόταν στον αέρα εκπομπής ζητώντας από όποιον γνώριζε κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία, είχε θεωρηθεί από την αρχή ύποπτος και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς με καταγγελίες σε βάρος του από προηγούμενες σχέσεις.

Σύμφωνα με πηγές τόσο ο σύντροφος της 41χρονης, όσο και ο φίλος του, είναι γνώριμοι της αστυνομίας.

Η σορός της γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα κύησης και ήταν μητέρα ενός13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο. Το κίνητρο της δολοφονίας προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Σε βάρος των δύο ανδρών που βρίσκονται υπό κράτηση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Tα νομικά του σχεδίου Ανάν: Τι φοβερό μας μαθαίνουν για την Ελλάδα και την Κύπρο

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα