ΑΘΗΝΑ
17:07
|
27.04.2024
Ο ένας από τους δράστες βιντεοσκοπούσε την επίθεση και στην συνέχεια την ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 17χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν από τις αρχές, για τον ξυλοδαρμό ενός 15χρονου το βράδυ του Σαββάτου, σε πλατεία των Αχαρνών. Οι δύο ανήλικοι κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί προσέγγισαν τον 15χρονο στην πλατεία Δημαρχείου και, ενώ ο 16χρονος βιντεοσκοπούσε την επίθεση, ο 17 χρόνος γρονθοκόπησε άγρια το θύμα. Στη συνέχεια οι νεαροί δημοσιοποίησαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό κατήγγειλε το θύμα, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών να προχωρούν σε εντοπισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Οι ίδιοι συνελήφθησαν για το περιστατικό, μαζί με τους γονείς τους, για την παραμέληση της εποπτείας τους, και έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Επιπλέον, οι αρχές συνέλαβαν και άλλους δύο ανήλικους που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, συμπεριλαμβανομένου μιας 15χρονης, η οποία φέρεται να υπέδειξε το θύμα στους δράστες, υποστηρίζοντας πως ο 15χρονος την είχε χαστουκίσει σε προηγούμενο χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα