ΑΘΗΝΑ
01:33
|
02.05.2024
Οι αρχές αναζητούν και τρίτο ανήλικο, ο οποίος δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.
Άγριο bullying κατά 14χρονου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος δύο ανηλίκων για την επίθεση σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή προχώρησαν, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (09/01), οι εισαγγελικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, στους δύο ανήλικους αποδόθηκαν οι πράξεις της ληστείας από κοινού (κακούργημα), της απλής σωματικής βλάβης από κοινού (πλημμέλημα), της παράνομης βίας από κοινού (πλημμέλημα), της παράβασης του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα από κοινού (πλημμέλημα) και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού (πλημμέλημα).

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας μπαίνουν και οι γονείς των ανηλίκων, για τους οποίους σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία αναφορικά το πλημμέλημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Ως εκ τούτου, οι ανήλικοι θα βρεθούν σύντομα ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων, στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία, προκειμένου να απαντήσουν στις κατηγορίες που τους αποδίδονται και να απολογηθούν.

Αναζητείται και τρίτο άτομο

Οι αστυνομικές έρευνες για την επίθεση σε βάρος του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή δεν έχουν σταματήσει, καθώς οι Αρχές αναζητούν έναν τρίτο ανήλικο, ο οποίος ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Ο 14χρονος επέστρεψε στο σχολείο του, τη Δευτέρα (08/01), συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον δικηγόρο του, κατόπιν συμβουλής της ψυχολόγου που παρακολουθεί τον ανήλικο. Επισημαίνεται ότι ο ίδιος είναι ακόμα αγχωμένος, καθώς ένας από τους θύτες φοιτά στο ίδιο σχολείο με αυτό που πηγαίνει το θύμα.

Όπως, όμως, έγινε γνωστό, ο δράστης θα αποβληθεί δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά, αν δεν έχει ήδη αποβληθεί από αυτό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα