ΑΘΗΝΑ
01:08
|
28.04.2024
Οι ανήλικοι χτύπησαν τον 14χρονο, τον λήστεψαν και τον έβαλαν να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, απειλώντας πως θα τον σκοτώσουν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το παιδί τους ξυπόλητο και με ματωμένη μύτη αντίκρισαν οι γονείς του 14χρονου μαθητή, όταν το αγόρι επέστρεψε σπίτι του μετά από επίθεση που δέχτηκε από ανήλικους κατά την διάρκεια της βόλτας που είχε βγάλει τον σκύλο του κοντά στο σπίτι του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όπου το αγόρι συνάντησε στον δρόμο δύο συμμαθητές του μαζί με ένα τρίτο άτομο. Τα τρία παιδιά τότε του επιτέθηκαν και, σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσαν οι γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, τον έβαλαν να γονατίσει, να βγάλει τα παπούτσια του και του απέσπασαν τα χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια πήραν το σκυλί από το αγόρι και, αφού το απείλησαν ότι δεν θα το ξαναδεί, το έβαλαν να τους ακολουθήσει ξυπόλυτος, τραβώντας τον βίντεο.

Μάλιστα, οι γονείς του 14χρονου αναφέρουν πως οι δράστες συνέχισαν να παρενοχλούν την οικογένεια, στέλνοντάς τους το βίντεο που τράβηξαν με σκοπό να εξευτελίσουν το αγόρι.

Μιλόντας στο κανάλι του ΑΝΤ1, η μητέρα του 14χρονου περιέγραψε την κατάσταση του παιδιού της. «Πονάει, δεν μπορεί να κοιμηθεί, είναι ραγισμένη η μύτη του και από Δευτέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σχολικό περιβάλλον» πρόσθεσε , διευκρινίζοντας παράλληλα, ότι το βίντεο έχει πάει και σε άλλα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει ο γιος της μαζί με έναν από τους δράστες.

«Το παιδί είναι σε τεράστιο σοκ. Πονάει, έχει πονοκεφάλους, δεν θέλει να βγει από το σπίτι ούτε κατά διάνοια. Σκέφτεται με τρόμο τη Δευτέρα που θα πάει στο σχολείο γιατί το ένα από τα τρία παιδιά είναι στην ηλικία του, στο σχολείο του, στο ίδιο σχολικό», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε πως ο γιος του αναμένεται να αξιολογηθεί από ψυχολόγο, για να δει κατά πόσο είναι σε θέση να επιστρέψει στο σχολείο.

«Το παιδί είναι σε μία κατάσταση σοκ. Αυτή τη στιγμή νιώθει ότι εκκρεμεί εις βάρος του απειλή. Στο παιδί είπαν πως εάν ανοίξει το στόμα του θα τον σκοτώσουν. Το παιδί δεν μπορούσε να μας πει τι έγινε όταν ήρθε αιμόφυρτο, ξυπόλητο και κλαίγοντας», ενώ, αναφορικά με τους γονείς των δραστών, τόνισε πως  «δεν γνωρίζω προσωπικά τους γονείς τους. Πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά αξίζουν μια μεγαλύτερη παρακολούθηση. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος γεννιέται για να βασανίζει τα παιδιά των άλλων».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την καταγγελία, τα τρία παιδιά τον απείλησαν πως θα τον μαχαιρώσουν σε περίπτωση μιλήσει σε κάποιον γι’ αυτό, ενώ ο ένας του είπε πως έχει όπλο και θα τον σκοτώσει. Τα τρία παιδιά και οι γονείς τους αναζητούνται από της αστυνομικές αρχές, οι οποίες προ το παρόν δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα