ΑΘΗΝΑ
15:18
|
28.04.2024
Ο δράστης είχε ξαναχτυπήσει το παιδί.-Είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων!
Αγλαΐα Κυριακού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κωματώδη κατάσταση, στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, νοσηλεύεται το τετράχρονο αγοράκι, το οποίο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της μητέρας του, στα Μέγαρα. Ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές.

Στην εν λόγω οικογένεια υπήρχε ιστορικό βίας, με το παιδί να έχει πέσει κι άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα στους αστυνομικούς, τον τελευταίο μήνα ο 25χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο αλλά και στην ίδια και μάλιστα πρόσφατα έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο ο 4χρονος μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί το γεγονός ότι παρόλο που το παιδί είχε πέσει κι άλλες φορές θύμα ξυλοδαρμού, δεν ελήφθησαν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία του. Μάλιστα, είχε ενημερωθεί σχετικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας.

Τα υπόλοιπα αδερφάκια του 4χρονου, έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα