ΑΘΗΝΑ
08:44
|
16.07.2026
Η ιρλανδική εταιρία θα ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις από και προς το Ισραήλ, τις οποίες έχει σταματήσει στις 9 Οκτωβρίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την επανέναρξη των πτήσεων από και προς το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρία Ryanair, επικαλούμενη τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αεροπορικής Ασφάλειας (EASA), και την επαναφορά των συνδέσεων από άλλους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς.

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα ξεκινήσει εκ νέου τις πτήσεις στο Ισραήλ την 1η Φεβρουαρίου, τις οποίες έχει σταματήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες, από τις 9 Οκτωβρίου, μετά την επίθεση της Χαμάς σε ισραηλινά κιμπουτσίμ.

Η Lufthansa, η Swiss, η Austrian και η Aegean έχουν ήδη αρχίσει τις πτήσεις τους για το Τελ Αβίβ, με την Air France να δηλώνει οτι σκοπεύει να επαναφέρει τα δρομολόγιά της στις 24 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα