ΑΘΗΝΑ
08:43
|
06.05.2024
Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.
Δικαστήρια Ευελπίδων-Εισαγγελία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν το μεσημέρι οι δύο συλληφθέντες, με καταγωγή από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι θεωρούνται εκ των βασικών υπόπτων για τις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη, ισχυρά πρόσωπα της Greek Mafia.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δύο ατόμων, ηλικίας 29 και 39 ετών, μετά από μεγάλη επιχείρηση στη Δυτική Αττική. Σύμφωνα με την ΕΡΤ πέρα από τους δύο συλληφθέντες, έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, ένα άτομο που βρίσκεται στις φυλακές Λάρισας και ακόμη ένα άτομο το οποίο είναι έγκλειστο στις φυλακές στο Μαυροβούνιο. Επίσης αναζητείται ακόμα ένας στην Ελλάδα. Υπάρχει επίσης μία ακόμη σύλληψη ατόμου το οποίο δεν εμπλέκεται στις δολοφονίες, απλά βρέθηκε στις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν για τους άλλους και είχε στην κατοχή του γεμιστήρες από καλάσνικοφ. Η σύλληψη του είναι για τον νόμο περί όπλων.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί στο εξοχικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας, τον Απρίλιο του 2022 μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.  

Ο Βασίλης Ρουμπέτης δολοφονήθηκε έξω από το γκαράζ του σπιτιού του, στον Κορυδαλλό, τον Ιούνιο του 2023. Ήταν γνωστός ως «Ράμπο» ή «ταξιτζής» και είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα