ΑΘΗΝΑ
23:41
|
27.04.2024
Ένας 23χρονος, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία οκτώ πολιτών σε προάστια του Σικάγο αυτοπυροβολήθηκε, μετά από «αντιπαράθεση» με αστυνομικούς στο Τέξας.
Αστυνομία στην πόλη Τζολιέτ του Ιλινόι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 23χρονος, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία οκτώ πολιτών σε προάστια του Σικάγο αυτοπυροβολήθηκε, μετά από «αντιπαράθεση» με αστυνομικούς στο Τέξας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο Ρόμιο Νανς αυτοκτόνησε χθες βράδυ μετά την επίθεση κατά γνωστών του, όπως εκτιμάται, ανθρώπων στην πόλη Τζολιέτ του Ιλινόις. Νωρίτερα, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες αυτοκινήτου και τον αριθμό της πινακίδες του αναφέροντας πως το αναζητούν.

Τα πτώματα βρέθηκαν την νύχτα της Κυριακής με τραύματα από σφαίρες σε δυο κατοικίες σε μικρή απόσταση μεταξύ τους. Η πρώτη σορός που εντοπίστηκε ήταν ενός 28χρονου από τη Νιγηρία, που ζούσε εδώ και περίπου τρία χρόνια στις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας παρατήρησαν αίμα έξω από ένα δεύτερο σπίτι και μέσα βρήκαν δύο ανθρώπους πυροβολημένους. Στη συνέχεια βρήκαν άλλα πέντε πτώματα.
 
«Είμαι αστυνομικός 29 χρόνια και αυτός είναι ίσως ο χειρότερος τόπος εγκλήματος» που αντίκρισα, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας χθες σε συνέντευξη Τύπου.

Επικεφαλής της κομητείας πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις για το πόσο καιρό κείτονταν νεκρά τα θύμα.

Οι ΗΠΑ εξακολουθούν πληρώνουν πολύ βαρύ τίμημα για την ευρεία χρήση των όπλων. Ένας στους τρεις Αμερικανούς έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα όπλο και σχεδόν ο ένας στους δύο ζει σε νοικοκυριό με πάνω από ένα όπλο

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα