ΑΘΗΝΑ
11:00
|
03.05.2024
Οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που έπεσε στο μπλόκο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.
Το θανατηφόρο δυστύχημα στην Αριέγη της Γαλλίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία αγρότισσα έχασε τη ζωή της, ενώ ο σύζυγος και η έφηβη κόρη τους τραυματίστηκαν σοβαρά, καθώς παρασύρθηκαν από όχημα που έπεσε σε μπλόκο αγροτών στην περιοχή της Αριέγης της Γαλλίας τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 14χρονη κόρη της γυναίκας κατέληξε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που έπεσε στο μπλόκο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Σε ανακοίνωσή της, η νομαρχία της Αριέγης ανέφερε ότι «ένα άτομο έχασε τη ζωή του» και «δύο τραυματίστηκαν σοβαρά» σε «σοβαρό τροχαίο» στις 5.45 π.μ. «στον χώρο της αγροτικής διαδήλωσης».

«Η πυροσβεστική υπηρεσία της Αριέγης μετέβη αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, μαζί με την υπηρεσία επείγουσας ιατρικής βοήθειας της Αριέγης, η οποία κάλεσε κινητή μονάδα έκτακτης ανάγκης και ανάνηψης», σημειώνεται στην ανακοίνωση της νομαρχίας.

«Ο νομάρχης μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος μαζί με τον υπονομάρχη», ενώ «ενεργοποιήθηκε ένα επιχειρησιακό κέντρο» και «δημιουργήθηκε μονάδα ψυχολογικής υποστήριξης», προστίθεται.

Οι Γάλλοι αγρότες πραγματοποιούν εδώ και αρκετές ημέρες διαδηλώσεις  -κυρίως με αποκλεισμούς δρόμων και μηνύματα στα μέσα ενημέρωσης-ζητώντας την λήψη μέτρων που κυμαίνονται από την απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών έως την ταχύτερη αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφών.

Οι συζητήσεις με την κυβέρνηση του Γκαμπριέλ Ατάλ παραμένουν αδιέξοδες και ενώ ξεκινά η συνάντηση των Ευρωπαίων υπουργών για τον τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα από τους θεατές

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές υπερασπίζονται το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ζωή

Και στο Μεξικό ξεσηκώνονται οι φοιτητές για το έγκλημα στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα