ΑΘΗΝΑ
09:00
|
03.05.2024
Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η ίδια νιώθει μετανιωμένη και ζητά συγγνώμη από τους οικείους του 43χρονου.
Δολοφονία στη Χαλκίδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη, που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 43χρονο στη Χαλκίδα, το περασμένο Σάββατο. 

Οδηγήθηκε σήμερα (24/1) στις 09:00 το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για περισσότερο από 4 ώρες. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, η 39χρονη μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Η 39χρονη έφτασε στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκίδας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

«Η κατηγορούμενη έχει μετανιώσει για την πράξη της και ζητά συγγνώμη από τους οικείους του εκπλιπόντα», δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της 39χρονης.

Οι συνήγοροί της τόνισαν, πως έχουν την πεποίθηση πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και δεν υπήρχε πρόθεση η 39χρονη να σκοτώσει τον 43χρονο. Μάλιστα, ανέφεραν πως η κατηγορούμενη, ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από τον χωριό της για να μεταβεί στην οικεία του θύματος, δεν είχε τέτοιον σκοπό.

Επιπρόσθετα διέψευσαν τα όσα ακούγονται περί μηνυμάτων παρενόχλησης και απειλών από την 39χρονη στον 43χρονο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, στην δικογραφία που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. «Αυτά δεν ισχύουν και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που τα αποδεικνύει», είπε χαρακτηριστικά στο evima.gr, ο δικηγόρος της Δημήτρης Ανδρέου.

«Να τονίσω πως η Ασφάλεια Χαλκίδας έχει στα χέρια της τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και της ιδίας και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο στοιχείο», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα