ΑΘΗΝΑ
09:02
|
03.05.2024
Πληροφορίες της εφημερίδας Η Αυγή αναφέρουν πως ο Κασσελάκης προτίθεται να παραχωρήσει στην Κολοβού το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι.
Ιωάννα Κολοβού, Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινή λύση στην απαράδεκτη έξωση της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού και του ανάπηρου γιου της επιχείρησε να δώσει απόψε ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζοντας, κατά πληροφορίες που δημοσιοποίησε η εφημερίδα Η ΑΥΓΗ, την πρόθεσή του να τους παραχωρήσει το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στο πατρικό του σπίτι. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την δήμαρχο Ζωγράφου να μεταφέρει την πρόσκλησή του στην Ιωάννα Κολοβού.

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που φημίζεται για τις μεγάλες επενδύσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με αγορές δεκάδων ακινήτων, δεν φάνηκε να συγκινείται από το δράμα της Ιωάννας Κολοβού ώστε να κάνει μία ανάλογη κίνηση.

Η Τίνα Καφατσάκη βρίσκεται από το πρωί σε διαρκή επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη για την υπόθεση της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή την βίαιη έξωση της Ιωάννας Κολοβού και του γιου της σήμερα το πρωί, παρουσία εκατοντάδων αλληλέγγυων που έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν,  προειδοποίησε πως τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν εάν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε ότι «ο πτωχευτικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης. Τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας σέρβις στους servicers, δεν αξιοποίησε καν τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα