ΑΘΗΝΑ
05:45
|
10.05.2024
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «απάντησε» στην κα. Καρυστιανού, ότι δεν είχε μόνο εκείνη απώλεια στο δυστύχημα αλλά και η Hellenic Train!!
Μαουρίσιο Καποτόρτο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το μπαλάκι της ευθύνης στον μοιραίο σταθμάρχη έριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Train που καταθέτει σήμερα (25/1) στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη.

Ο Μαουρίσιο Καποτόρτο, που βρίσκεται στη θέση αυτή από το 2021, δήλωσε πως η εταιρία που εκπροσωπεί δεν φέρει ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία, ενώ -όπως είπε- είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης για να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία.

«Από την εσωτερική έρευνα που κάναμε, προκύπτει σφάλμα του σταθμάρχη», είπε και αναφερόμενος στους δύο μηχανοδηγούς, τόνισε πως «γνώριζαν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και σεβάστηκαν όλες τις σιδηροδρομικές διατάξεις».

Ο κ. Καποτόρτο δήλωσε στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος από την χθεσινή κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού, που έχασε την 20χρονη κόρη της Μάρθα στα Τέμπη, λέγοντας ότι «κι εμείς είχαμε 9 απώλειες στη σιδηροδρομική μας οικογένεια».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Πεθαίνοντας μόνος σε ένα παγκάκι στην Πανόρμου…

Εργατικό δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Νεκρός 50χρονος που καταπλακώθηκε από μηχάνημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα