ΑΘΗΝΑ
11:50
|
06.05.2024
Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες περί αρπαγής, ξυλοδαρμού, εκβίαση και εμπρησμό σε βάρος του 20χρονου μουσικού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 20χρονος τράπερ κατήγγειλε ξυλοδαρμό και απόπειρα απαγωγής του από άλλον μουσικό, το βράδυ της Παρασκευής, 26 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος υπέδειξε ως θύτη έναν 28χρονο, επίσης τράπερ, ο οποίος μαζί με συνεργούς, ακολούθησε τον 20χρονο με δύο αυτοκίνητα από το Μοσχάτο και, φτάνοντας στην περιοχή της Καλλιθέας, στην οδό Ισμήνης, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν.

Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα ο 28χρονος φέρεται να πυρπόλησε με βόμβα μολότοφ την μηχανή του 20χρονου, κάτω από το σπίτι του.

«Την Παρασκευή περίπου 12.30 το βράδυ συνελήφθη γνωστός για την καλλιτεχνική αλλά και εγκληματική του δράση μουσικός για την απόπειρα απαγωγής του εικοσάχρονου εντολέως μου, γνωστού επίσης μουσικού της ίδιας σκηνής (τραπ), ο οποίος αφού προσπάθησε με την βία και με συνδρομή άνω των 6 ατόμων να τον εγκλωβίσει σε όχημα μπροστά από εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας (Τζιτζιφιές) και να τον απαγάγει, τον γρονθοκόπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο. Την 16.1.24 ώρα περίπου 2.45 πμ. ο ίδιος «καλλιτέχνης» έθεσε σε φωτιά το δίκυκλο όχημα του ανωτέρω θύματος – εντολέα μου με την χρήση μολότοφ, ενώ την 4.11.23 ώρα 10 περίπου το βράδυ απήχθη ο εντολέας μου και οδηγήθηκε από τους ίδιους και οδηγήθηκε στον Υμηττό όπου κρατήθηκε για 1,5 ώρα όπου ξυλοκοπείτο με κοκάλινα γάντια από τους δράστες οι οποίοι φορούσαν μάσκες, περιστατικό το οποίο δεν καταγγέλθηκε μέχρι σήμερα εκ φόβου του εντολέως μου για την ζωή του. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε στάδιο τακτικής ανάκρισης καθώς έχει ασκηθεί δίωξη για πλείονα κακουργήματα» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 28χρονο φερόμενο δράστη, τον οποίο εντόπισαν μέσα σε μαγαζί στη Γλυφάδα, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες περί αρπαγής, ξυλοδαρμού, εκβίαση και εμπρησμό σε βάρος του 20χρονου μουσικού. Ο 28χρονος τράπερ είχε συλληφθεί πριν μερικούς μήνες για υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα