ΑΘΗΝΑ
00:11
|
06.05.2024
Ο Ουκρανός πρόεδρος παραδέχτηκε, ότι εκτός από όπλα και πυρομαχικά ζητάει να του δώσουν και στρατιωτικό εξοπλισμό!
Ζελένσκι για καθυστέρηση συγκρούσεων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ηγεσία της Ουκρανίας παραδέχεται, ότι η χερσαία σύγκρουση με τη Ρωσία έχει μείνει στάσιμη, λόγω των καθυστερήσεων στις παραδόσεις όπλων.

«Όσον αφορά την κατάσταση στο έδαφος, η στασιμότητα είναι εμφανής, γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις στην προμήθεια όπλων και αυτό οδηγεί σε λάθη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε συνέντευξή του στο πρώτο κανάλι της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης RAI.

Ωστόσο, αξιολόγησε θετικά τις επιχειρήσεις στη θάλασσα και σημείωσε, ότι η Ουκρανία δεν χρειάζεται μόνο πυρομαχικά, αλλά και σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θεωρεί επίσης απαραίτητη την ανανέωση ολόκληρου του διοικητικού και διοικητικού προσωπικού της χώρας, όχι μόνο στο στρατιωτικό της τμήμα.

«Χρειαζόμαστε μια επαναφορά και μια νέα αρχή […] Αυτό δεν αφορά ένα άτομο, αλλά μια ομάδα διευθυντών και όχι μόνο στον στρατιωτικό τομέα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρώτο κανάλι της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης RAI, απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή παραίτηση του Ουκρανού Ανώτατου Διοικητή Βάλερι Ζαλούζνι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σι Τζινπίνγκ σκοπεύει να αναλάβει δράση για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ ανέστειλαν αποστολή πυρομαχικών στο Ισραήλ για πρώτη φορά από την 7η Οκτωβρίου

Κίνα: Ο Σι επαινεί τους δεσμούς με τη Γαλλία κατά την επίσκηψή του στο Παρίσι

Γάζα: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων σε Κάιρο και Ντόχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα