ΑΘΗΝΑ
02:08
|
28.04.2024
Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, μετά από πτώση στο πλατό, ενώ η Marvel ανακοίνωσε, ότι γίνεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Εργατικό δυστύχημα σε σειρά της Marvel
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα μέλος του συνεργείου της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς της Marvel «Wonder Man» έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στο πλατό.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, πρόκειται για τον Χουάν Κάρλος Οζοριο, από το Temple City του Λος Άντζελες, ο οποίος εργαζόταν στα Radford Studios του CBS και έχασε τη ζωή του μετά από πτώση το πρωί της Τρίτης (6/2).

«Οι σκέψεις μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του και η υποστήριξή μας βρίσκεται πίσω από την έρευνα για τις συνθήκες αυτού του δυστυχήματος» ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της Marvel.

Σύμφωνα με το Deadline, το δυστύχημα δεν συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Όλοι στην οικογένεια του IA είναι σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε την οικογένεια του μέλους μας, καθώς και τους συναδέλφους του» ανέφερε σε δήλωσή του στο Fox News Digital, ο πρόεδρος του συνδικάτου IATSE, Μάθιου Λεμπ.

«Η ασφάλεια στα σκηνικά είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα βοηθήσουμε την Cal/OSHA στην έρευνά της με όποιον τρόπο μπορούμε» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα γυρίσματα της σειράς των 10 επεισοδίων για λογαριασμό του Disney+ ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, πριν διακοπούν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών.

Πρωταγωνιστεί ο Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, μαζί με τους Μπεν Κίνγκσλεϊ και Εντ Χάρις σε σκηνοθεσία Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον και σενάριο του ‘Αντριου Γκεστ σειράς της Marvel.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα