ΑΘΗΝΑ
04:34
|
26.05.2024
Ο ΕΟΦ καλεί τους καταναλωτές, να μην χρησιμοποιήσουν το σκεύασμα και να ενημερώσουν άμεσα τον οργανισμό.
ΕΟΦ για σκεύασμα για την αρθρίτιδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ΕΟΦ ζητά από τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το σκεύασμα Hondrofrost για τους πόνους των αρθρώσεων να μην το χρησιμοποιήσουν, καθώς δεν ειναι εγκεκριμένο από τον Οργανισμό.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ σε ανακοίνωσή του, δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και δεν έχει αξιολογηθεί αν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Μάλιστα, το Hondrofrost διαφημίζεται παράνομα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, αναφέρει ο ΕΟΦ, ενώ η εταιρία που υποτίθεται ότι το διακινεί, είναι άγνωστη.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ:

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του σκευάσματος Hondrofrost τo οποίo διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων, για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φλεγμονών στις αρθρώσεις κλπ.

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν, και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

To Hondrofrost, διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, όπως: https://greece.hondrofrost-gel.site, https://gr.hondrofrost.eu, www.metrogreece.gr, www.ypyp-fit.gr κ.α., παρανόμως, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του ή τη διακίνησή του στην ελληνική αγορά είναι άγνωστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους τo σκεύασμα Hondrofrost, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κίνα: Πρώτη επιτυχημένη ξενομεταμόσχευση οργάνου στην παγκόσμια ιατρική ιστορία

Πιο ευάλωτος ο εγκέφαλος με πατατάκια, αναψυκτικά και επεξεργασμένα τρόφιμα

Εγκύκλιο ΕΟΠΥΥ για εξαίρεση από την καταβολή 1 και 3 ευρώ για εξετάσεις

Λαμία: Λουκέτο στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα από τον ΕΦΕΤ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα