ΑΘΗΝΑ
12:33
|
28.04.2024
Η πανηγυρική ανάρτηση της «Ανοιχτής Συνέλευσης Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη» στο X μετά την αποχώρηση και του τελευταίου εργολαβικού κοντέινερ.
Λόφος Στρέφη, Εξάρχεια: Ελεύθερος!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Σήμερα ο Λόφος ελευθερώθηκε ολοκληρωτικά! Έφυγε το τελευταίο, το κοντέινερ των εργολάβων. Νύχτα, όπως ήρθε. Σήμερα στις 12, στα Προπύλαια, σε αλληλεγγύη με τον αγώνα φοιτητών και μαθητών, βουλιάζουμε την πόλη!», γράφει η «Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη» στο X και εκφράζει την αλληλεγγύη της στους φοιτητές που διαδηλώνουν σήμερα για το μέλλον τους.

Με καμπάνα απελευθέρωσης (απόσπασμα από την ταινία «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη) πανηγυρίζεται η αποχώρηση της εταιρείας Prodea από τον Λόφο του Στρέφη, η οποία συνδέεται με την αποχώρηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Κώστα Μπακογιάννη.

Επί δύο χρόνια οι κάτοικοι των Εξαρχείων αντίκριζαν τα ΜΑΤ στον Λόφο με γονείς να τρομοκρατούνται ακόμα και όταν πήγαιναν τα παιδιά τους να παίξουν στο γηπεδάκι μπάσκετ που βρίσκεται στην περιοχή.

Σήμερα έφυγε και το τελευταίο κοντέινερ ενώ από περασμένη Δευτέρα η «Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη» με ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε: «5 Φλεβάρη,  από το πρωί,  ξεκίνησαν οι αλκυονίδες στον Λόφο… Ήρθε ο ήλιος, φεύγουν οι λαμαρίνες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα