ΑΘΗΝΑ
05:08
|
04.05.2024
Οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Από το σημείο του ατυχήματος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, όταν οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday, υλικές ζημιές υπέστησαν πέντε οχήματα στην περιοχή της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω στα σταθμευμένα ΙΧ.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του λεωφορείου αντί να στρίψει σύμφωνα με την προγραμματισμένη διαδρομή, συνέχισε ευθεία προς τις πολυκατοικίες επί της οδού Ζαΐμη, με συνέπεια να πέσει πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημιές.

«Εγώ νόμιζα πως έπεσαν βόμβες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Εγώ δεν τον είδα τον οδηγό μέσα. Μπορεί να λύθηκε το χειρόφρενο. Άδειο ήταν το λεωφορείο» είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega Channel.

Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα