ΑΘΗΝΑ
03:09
|
04.05.2024
Εάν είναι αλήθεια, θέλω ο Πούτιν και όλοι γύρω από αυτόν να γνωρίζουν πως θα δώσουν λογαριασμό για όλα όσα έκαναν στη χώρα μας, είπε…
Η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αστραπιαία αντανακλαστικά, η Γιούλια Ναβάλναγια, χήρα του Ρώσου αντιπολιτευόμενου πολιτικού Αλεξέι Ναβάλνι που πέθανε αιφνιδίως υπό ασαφείς συνθήκες σήμερα στη φυλακή, μετέβη απόψε στο Μόναχο της Γερμανίας, συναντώντας μεταξύ άλλων και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ε.Ε., Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μία από τις πρώτες φράσεις που είπε φθάνοντας στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, που έχουν πρόσβαση υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και ηγέτες από δεκάδες χώρες, η Γιούλια Ναβάλναγια, δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω ή όχι αυτά τα τρομερά νέα, που λαμβάνουμε μόνο από πηγές της ρωσικής κυβέρνησης. Εάν είναι αλήθεια, θέλω ο Πούτιν και όλοι γύρω από αυτόν να γνωρίζουν πως θα δώσουν λογαριασμό για όλα όσα έκαναν στη χώρα μας και στην οικογένειά μου!».

Στην Αγία Πετρούπολη σύμφωνα με το RusNews, δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης για να τιμήσουν τη μνήμη του Ρώσου αντιπολιτευόμενου πολιτικού Α. Ναβάλνι, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις.Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φωτογράφος Αλεξέι Ντουσούτιν.

Με αφορμή τον (υπό ασαφείς συνθήκες) θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι επανήλθαν στο προσκήνιο παλιότερο βίντεο που κατέγραφε την εμπλοκή του σε προσπάθειες για οργανωμένη ανατροπή της ρωσικής κυβέρνησης σε συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα