ΑΘΗΝΑ
10:32
|
06.05.2024
Το θύμα νοσηλεύτηκε επί δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, έχοντας υποβληθεί προηγουμένως σε χειρουργείο, λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο σπίτι του επέστρεψε ο 23χρονος φοιτητής, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε βαριά κατάσταση για σχεδόν 20 ημέρες, ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον 25χρονο τράπερ και ενός φίλου του μουσικού, έξω από μπαρ στην Θεσσαλονίκη.

Το θύμα νοσηλεύτηκε επί δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, έχοντας υποβληθεί προηγουμένως σε χειρουργείο, λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη από τον ξυλοδαρμό.

Στις αρχές της εβδομάδας μεταφέρθηκε στην Α’ Νευροχειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ και, το προηγούμενο 24ωρο, οι γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, υποβάλλεται σε διαρκείς επανελέγχους ώστε να κριθεί ο τρόπος πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Στη φυλακή και ο φίλος του τράπερ

Την ίδια τύχη μετον 25χρονο θύτη είχε και ο 22χρονος φίλος του, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Και οι δύο στις απολογίες τους αρνήθηκαν την κατηγορία, χωρίς όμως να πείσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια που τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή.

Και οι δύο είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα