ΑΘΗΝΑ
08:00
|
03.05.2024
Ο φοιτητής νοσηλεύεται για 11η ημέρα στη ΜΕΘ, με αιμάτωμα στο κεφάλι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Στη φυλακή ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 25χρονος τράπερ που κατηγορείται, μαζί με ένα άτομο που αναζητείται, για την επίθεση στον 23χρονο φοιτητή, που νοσηλεύεται για 11η ημέρα στη ΜΕΘ με αιμάτωμα στο κεφάλι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 25χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως το θύμα δεν έπεσε στο έδαφος από το δικό του χτύπημα και ότι όταν κατάλαβαν ότι τραυματίστηκε, αυτός και ο φίλος του -που δεν κατονόμασε- έμειναν στο σημείο για πρώτες βοήθειες.

Ο τράπερ συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (3/2) βάσει εντάλματος σύλληψης.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ, είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός».

Ο τράπερ κατηγορείται ότι χτύπησε με το κεφάλι του στο κεφάλι τον νεαρό και αμέσως ένα δεύτερο άτομο τον κλότσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Παρότι ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, είχε ενοχλήσεις και για αυτό έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση. Έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα