ΑΘΗΝΑ
11:00
|
30.04.2024
«Ήρθα για να μείνω», είναι το κεντρικό μήνυμα που εκπέμπει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με το ενδιαφέρον στραμμένο στην ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη, ξεκίνησε η τρίτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που αναμένεται να δώσει εξελίξεις όσο αφορά την απάντηση στην προτροπή του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

Η κ. Γεροβασίλη αναμένεται από το βήμα του συνεδρίου, το μεσημέρι, να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της σχετικά με την κατάθεση υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας πληροφορίες που κυκλοφορούν από χθες για το ενδεχόμενο.

Το σίγουρο είναι πως οι συναντήσεις της τις τελευταίες δύο ημέρες με στελέχη του κόμματος δείχνουν την πρόθεσή της να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη στη νέα προεδρική κούρσα, πέντε μόλις μήνες μετά την προηγούμενη που οδήγησε και στη μεγάλη, γνωστή, διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης και η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου που έως τώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Αυγή» και ο Γιώργος Καραμέρος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην προεδρική κούρσα.

Κασσελάκης: «Ήρθα για να μείνω»

«Ήρθα για να μείνω», είναι το κεντρικό μήνυμα που εκπέμπει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».

«Δεν υπάρχει τίποτε που μπορεί να κάνει κανείς, εκτός από την ίδια τη βάση του κόμματος, για να με κάνει να αποχωρήσω», προσθέτοντας ότι «εάν ήταν να είχα εκλεγεί μόνο για τις ευρωεκλογές, να μου το είχανε πει πριν κατέβω για πρόεδρος του κόμματος» και τονίζοντας ότι επιθυμεί να ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όσο αφορά τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έκανε λόγο για μια «μεγάλη ανατροπή» τονίζοντας ότι με την προσφυγή στη βάση για να αποφασίσουν τα μέλη ποιοι θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, κάνει κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

«Για όσους θεωρούν ότι οι αποφάσεις μου είναι αυταρχικές, το αντίθετο ισχύει. Είμαι εντελώς εγκρατής ως πρόεδρος», προσθέτει.

Σε ερώτηση για το εάν θα παραιτηθεί σε περίπτωση ενός κακού αποτελέσματος, ο κ. Κασσελάκης απάντησε κατηγορηματικά όχι, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει ένα κακό αποτέλεσμα και δεν θα είναι τρίτο κόμμα.

Διαβάστε επίσης

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Την αποπομπή του Βαρτζόπουλου από κυβέρνηση και Κ.Ο. ζήτησε ο Κασσελάκης

Ρωσικό «δάκτυλο» βλέπουν οι Εσθονοί για τη διατάραξη σήματος GPS στο Τάρτο

Ως 18 ετών ήταν το 24% των αιτούντων άσυλο στην Ε.Ε. το 2023

Στο Δικαστήριο της Χάγης προσέφυγε ο Ισημερινός κατά του Μεξικού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα