ΑΘΗΝΑ
04:40
|
26.05.2024
«Υποθέτω ότι δεν τον κάλεσαν, επειδή είναι πολιτικό στέλεχος κόμματος» δικαιολόγησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη.
Κώστας Γενιδούνιας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη μη κλήση του στην εξεταστική για τα Τέμπη έδωσε ο τέως πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο τέως πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών σχολίασε καυστικά τα λεγόμενα του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, ο οποίος δήλωσε ότι ο Κώστας Γενιδούνιας δεν κλήθηκε ως μάρτυρας στην επιτροπή επειδή ήταν και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πρώτος κατέθεσα στον εφέτη ανακριτή στην Λάρισα, ως Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, παραθέτοντας δεκάδες επιστολές, εξώδικα και έγγραφα που “αγνοούσαν” οι υπεύθυνοι, αρνούμενοι καν να μας ακούσουν. Μας είπαν μέχρι και συκοφάντες τότε, δήθεν λέγαμε ψέματα», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Κώστας Γενιδούνιας.

«Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Την καλημέρα μου σε όλους. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (28/2) ο Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να δικαιολογήσει τη στάση της πλειοψηφίας της ΝΔ στην εξεταστική για τη μη κλήση του Κώστα Γενιδούνια, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης και την οργή των συγγενών των θυμάτων.

«Η Επιτροπή έκρινε με βάση κάποια κριτήρια. Υποθέτω ότι για τον κ. Γενιδούνια επειδή είναι πολιτικό στέλεχος κάποιου κόμματος» είπε.

«Ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μιλούσε και από κάποια πολιτική σκοπιά», πρόσθεσε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φιλιππίνες: Νεός Σταθμός επιτήρησης κοντά στην Ταϊβάν. Εντείνεται η στρατιωτικοποίηση

ΕΣΣΔ: Το φεμινιστικό κίνημα εντός του Κομμουνιστικού Κόμματος

Κίνημα διαμαρτυρίας στην Αρμενία: Ο Πασινιάν ζει τις τελευταίες μέρες της πολιτικής ζωής του

Ερντογάν: Θα συνεχιστεί η πίεση προς το Ισραήλ εώς ότου τερματίσει τον πόλεμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα