ΑΘΗΝΑ
14:27
|
07.05.2024
Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, ανέφερε ο Κασσελάκης.
Στέφανος Κασσελάκης με συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την διαβεβαίωση πως θα τηρήσει τη «δέσμευσή» του στους συγγενείς των θυμάτων του εγκληματικού δυστυχήματος των Τεμπών έδωσε και απόψε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως υπογράφει και ο ίδιος το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού για τροποποίηση του Συντάγματος που θα οδηγήσει στην κατάργηση του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών.

Η πλήρης ανάρτησή του αναφέρει:

«Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Έκλεισε το πέρασμα στη Ράφα-Ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Γάζας

Σταύρωση και Ανάσταση της Παλαιστίνης

Πυρά από Βραζιλία, Βενεζουέλα κατά Ισραήλ για την επιχείρηση στη Ράφα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα