ΑΘΗΝΑ
01:16
|
02.05.2024
Αποζημίωση συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, ζητούν οι συγγενείς του 63χρονου ελεγκτή της επιβατικής αμαξοστοιχίας Ιωάννη Καρυώτη.
Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απόρριψη του αιτήματος αναβολής που κατέθεσαν οι δικηγόροι το ΟΣΕ και της Hellenic Train για την πρώτη αγωγή αποζημίωσης συγγενών θυμάτων από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο.

Η πρώτη αγωγή αποζημίωσης, συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, που έφτασε στα δικαστήρια είναι αυτή των συγγενών του 63χρονου ελεγκτή της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας Ιωάννη Καρυώτη.

Η υπόθεση εκφωνήθηκε σήμερα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, το οποίο στη συνέχεια διέκοψε και όρισε επόμενη δικάσιμο στις 5 Απριλίου.

Νωρίτερα οι δικηγόροι των δύο εταιρειών ζήτησαν αναβολή επικαλούμενοι το γεγονός ότι πριν από ένα ή δύο 24ωρα δεν είχαν λάβει γνώση της ποινικής δικογραφίας.

«Πρόκειται για αστική δίκη. Προκύπτουν οι ευθύνες από το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων το οποίο είναι δημοσιοποιούμενο στο διαδίκτυο. Πάνω σε αυτό στηριχτήκαμε. Δεν συναρτάται η υπόθεση με το ποινικό σκέλος το οποίο θα τελειώσει σε χρόνια» υποστήριξε η πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα