ΑΘΗΝΑ
11:53
|
13.04.2024
«Πάντα αναρωτιόμουν γιατί το ΝΑΤΟ συνέχισε να υπάρχει παρόλο που ο εχθρός και ο λόγος ύπαρξης του, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, είχε διαλυθεί», ανέφερε.
Κατηγορεί τα συστημικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορώντας τα για παραπληροφόρηση και λογοκρισία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την άποψη του Αμερικανού επιχειρηματία Ντέιβιντ Σακς, ότι το ΝΑΤΟ έπρεπε να είχε διαλυθεί μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, συμφώνησε ο Ίλον Μασκ.

«Πράγματι», έγραψε ο ιδιοκτήτης της SpaceX σχολιάζοντας την ανάρτηση του Σακς στο Twitter, που ανέφερε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία, αντί να διαλυθεί μετά την έλλειψη αντίπαλου δέους, άρχισε να επεκτείνεται, οδηγώντας σε αυξημένη εχθρότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

«Πάντα αναρωτιόμουν γιατί το ΝΑΤΟ συνέχισε να υπάρχει παρόλο που ο εχθρός και ο λόγος ύπαρξης του, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, είχε διαλυθεί», σχολίασε ο Ίλον Μασκ.

Η νέα παρέμβαση Μασκ, έρχεται μόλις λίγες ώρες αφότου επιτέθηκε στα συστημικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορώντας τα για παραπληροφόρηση και λογοκρισία, χαρακτηρίζοντας ως το χειρότερο όλων το Reuters. «Το Reuters είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή», έγραψε στη σελίδα του στο X σχολιάζοντας ανάρτηση που αφορούσε επιθέσεις εναντίον του απο τον Τύπο.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ινδονησία διέψευσε πως θα συνάψει σχέσεις με το Ισραήλ

Το Ισραήλ περιμένει αντίποινα από το Ιράν εντός των επόμενων 48 ωρών- Προειδοποίηση εξέδωσαν οι ΗΠΑ

Το Μεξικό καλεί το Διεθνές Δικαστήριο να εκδιώξει τον Ισημερινό από τον ΟΗΕ

Μπάιντεν: Οποιαδήποτε επίθεση στις Φιλιππίνες θα μας βρει στο πλευρό τους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα