ΑΘΗΝΑ
05:48
|
28.04.2024
Περισσότερα από 8 εκατομμύρια ευρώ προσέφερε ο γνωστός εφοπλιστής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα εμπορικά σήματα της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» απέκτησε η εταιρία Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω δημόσιου πλειστηριασμού που διενεργήθηκε σήμερα, 4 Μαρτίου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Η εφημερίδα έκλεισε οριστικά τον Νοέμβριο του 2014.

Το αρχικό ποσό των 380.000 ευρώ έφτασε στα 8.100.000 ευρώ, με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη να έρχεται δεύτερος,  ο οποίος φέρεται να προσέφερε ποσό της τάξης των 7.700.000 ευρώ.

Η εφημερίδα ξεκίνησε να εκδίδεται στις 21 Ιουλίου του 1975 και ήταν η πρώτη εφημερίδα που εκδόθηκε μετά τη μεταπολίτευση, καθώς οι υπόλοιπες της εποχής είτε απλά επανεκδόθηκαν μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας τους κατά την περίοδο της χούντας, είτε δεν είχαν διακόψει την κυκλοφορία τους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Alter Ego αναφέρει:

«Η Alter Ego Media ανακοινώνει ότι απέκτησε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού που διενεργήθηκε σήμερα, 4 Μαρτίου 2024 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τα εμπορικά σήματα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”, “ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” και “WWW.ENET.GR” της πρώην εταιρείας “Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε”».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Celebrities στα εστιατόρια

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα