ΑΘΗΝΑ
20:27
|
28.04.2024
Η εισαγγελέας σημείωσε επίσης, ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της κατηγορουμένης.
Πισπιρίγκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου για ακόμη ένα 6μηνο αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση των ανθρωποκτονιών των δύο νεότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Η εισαγγελέας τόνισε, ότι πρέπει να παραταθεί για ένα ακόμα ένα εξάμηνο η προφυλάκιση της κατηγορούμενης, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής και πως η κατηγορούμενη είναι ύποπτη τέλεσης νέων πράξεων.

«Φέρεται να έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και μεθοδευμένα και υπάρχει κίνδυνος διάπραξης νέων αδικημάτων, να διατηρηθεί η προσωρινή κράτηση για ακόμα ένα εξάμηνο έως τις 30/9/2024», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

Από την άλλη πλευρά η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, υπενθυμίζοντας στο δικαστήριο πως η κατηγορούμενη έχει χάσει και τα τρία της παιδιά, ενώ αναφορά έγινε στις ιατρικές εκθέσεις άλλων επιστημόνων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και έρχονται σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει η πρώτη γνωμάτευση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Tα νομικά του σχεδίου Ανάν: Τι φοβερό μας μαθαίνουν για την Ελλάδα και την Κύπρο

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα