ΑΘΗΝΑ
04:51
|
28.04.2024
Ο Τζάνε είχε επισκεφτεί εγκαταλελειμμένο χωριό στην Ιταλία με τους φίλους του, με σκοπό να το εξερευνήσουν.
Τζάνε
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Έλληνα TikToker, Τζάνε (Tzane). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έχουν γίνει γνωστές, ο Τζάνε άφησε την τελευταία του πνοή χθες (12/3) στο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας, ενώ ήταν μαζί με δύο φίλους του.

@lordtzane #tzane ♬ πρωτότυπος ήχος – lordtzane

Ο TikToker είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλελειμμένο χωριό, ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Στις ιταλικές Αρχές σήμανε συναγερμός και στο χωριό έσπευσε ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό του. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης (13/3) με ανάρτησή του στο Instagram ο YouTuber Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε.

Θρήνος στο TikTok

Στο TikTokΤζάνε μετρούσε σχεδόν 57.000 followers, οι οποίοι στο άκουσμα του θανάτου του μούδιασαν.

@lordtzane #tzane ♬ AK 47 Gun Shots, War Sound Effect – Movie Sound Effects

Αμέτρητα είναι τα σχόλια στα βίντεό του, με τους φανς του να εκφράζουν τη θλίψη τους και να αναρωτιούνται τι συνέβη και έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή.

«Αποκλείεται να πέθανε», «Καλό παράδεισο αδερφέ», «Κρίμα», «Καλο ταξίδι αγορίνα», «Από τα καλύτερα παιδιά. Πραγματικά σοκ, πώς τα φέρνει η ζωή. Μακάρι η ψυχούλα σου να πάει στον παράδεισο», είναι κάποια από τα σχόλια των followers του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα