ΑΘΗΝΑ
13:51
|
02.05.2024
«Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση.Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε απόψε η μεγαλύτερη αδελφή του κοριτσιού από τον Κολωνό που στην τρυφερή ηλικία των 10 και 12 ετών φέρεται πως υπέστη διαδοχικούς βιασμούς από τον Ηλία Μίχο, κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση από πολλές δεκάδες άνδρες διαφόρων ηλικιών.

Το νεαρό κορίτσι εξήγησε πως νιώθει να κατακλύζεται από συναισθήματα στεναχώριας, οργής και θυμού γιατί πίστεψε στη Δικαιοσύνη, λέγοντας:

«Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση. Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό. Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι! Δεν είναι βιαστής…είναι ερωτευμένος! Μιλάμε για έρωτα…Με 43 χρόνια διαφοράς ηλικίας! Μήπως κυρία εισαγγελέα είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στη γειτονιά;».

Με θυμό η αδελφή του κακοποιημένου κοριτσιού δεν σταμάτησε εκεί, θυμίζοντας τι ακριβώς είχε πει η αδελφή της αναφερόμενη στους βιασμούς που υπέστη η 12χρονη.

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθειά της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένειά της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα μας από εμάς. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που «τρως» το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία».

Αύριο, Τετάρτη, θα αγορεύσουν στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της 12χρονης οι συνήγοροι υπεράσπισης του 55χρονου βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου και την επόμενη μέρα (21/2) οι συνήγοροι της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

ΣΕΤΕΠΕ : Το Δώρο Πάσχα δεν έχει καταργηθεί

Νοσοκομείο «Έλενα»: Κακοποιητική μεταχείριση θύματος βιασμού από την ΕΛ.ΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα