ΑΘΗΝΑ
18:05
|
18.05.2024
Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ, για το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον Έλληνα πιλότο.
Οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας σε παλιότερη συνάντηση
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε απόψε ο υπουργός ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ, με αφορμή την αίσια έκβαση της διάσωσης του πιλότου ελληνικού F- 16 που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στο Αιγαίο.

«Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, μετέφερε σε επικοινωνία μας την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της επιχείρησης διάσωσης του χειριστή μαχητικού αεροσκάφους F- 16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και τις θερμές ευχές του προς αυτόν. Από την πλευρά μου ευχαρίστησα τον ομόλογό μου για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον Έλληνα πιλότο» ανέφερε απόψε σε σχετική ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Δένδιας.

Νωρίτερα ο Νίκος Δένδιας είχε εκφράσει «τις πιο ειλικρινείς ευχές» για την ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στα καθήκοντά του χειριστή του αεροσκάφους που συνετρίβη. Συνεχάρη δε και όσους συμμετείχαν στην «επιτυχή και ταχύτατη επιχείρηση διάσωσης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαβρόφ: Η Ευρώπη δεν θα είναι εταίρος της Ρωσίας για τουλάχιστον μία γενιά

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα